15 Eylül 2011 Perşembe

BİR GÜNÜN SONUNDA...

Evet bir günü daha burada noktaladık yeni günden 21 dakika gitti bile ...
yeni bloğum olduğundanmıdır bilinmezz sürekli yazasım var ki buraya :) ama ama bir sorun var ki bloğuma kendi adımla yorum yapamıyorum :(( ilerleyen zamanlarda düzelir umarım yoksa hep adsız cevap vereceğim sizlere...

ve günün en sevdiğim saatleri oğlum 5. rüyasını görüyor olmalı şuan.
Bende yaptım kahvemi attım tabağa oğlumla benim en favorimiz olan eti cinleri... kahvemi yudumluyorum :)) kahve ve eti cin ne alaka demeyin ben seviyorum :) heleki azcıkda kazınmaya başlamışsa mideniz süperr oluyor benden söylemesi :)


Yeni doğacak güneş herkese güzellikler getirsin diyor vee kahvem soğumadan içmeye gidiyorum :)

Kucak dolusu sevgiler

14 yorum:

Adsız dedi ki...

canımmm uzun zamandır merak ediyordum bende...9tepede okuyunca şimdi hemen atladım bloğuna..sıkı takipçindim ben çünkü:))artık burdada bırakmam peşini...bu arada isimsiz yorum olayı yorum şeklinden kaynaklanıyo...ayarlardan yorum kısmını pop-up pencere yaparsan hem sen hemde ben:) daha rahat yorum bırakırız...aynı sorun bende ve biçok arkadaşımızda vardı şimdi düzeltirsen profilinden yorum yapabilirsin...sevgiler..dönmene sevindim..(EYMENPAŞAM)

Tasarımın Renkleri (özge) dedi ki...

Yeni blogun hayırlı olsun nerelerdesin diye çok merak ettim keyifle takip ediyordum seni duyunca çok mutlu oldum :))

edibe @ edbdesigns dedi ki...

ne guzel ne guzeeeel.... sen hep yaz ben hep okuyayim :) bu arada, abowww sen de mi eti cin'cisin! hastasiyim hastasi! :) afiyet bal seker olsun emineme :)

F'emine'n Günlük dedi ki...

artıkk buralardayımmm inşallahh ;) yorumm olayını daa yaptımmm galibaa sagolunnn :)

Neşece herşey dedi ki...

Canım bloğununadı tek kelimeyle süper..Daha bu sabah diyordum çoktandır blogta yazmıyor bir sorun oldu galiba diye..Tekrar aramıza döndüğüne çok sevindim sevgiler...

CADI KIZIN DIRDIRI.. dedi ki...

Hoşgeldin f"emine"m:))
İç sen tek başına kahveleri;)

Adsız dedi ki...

Afiyet olsun. Böyle zamanlar bulup keyif yapmak, hiç bir şeye benzemiyor değil mi? :)

yemyeşildeniz dedi ki...

ya ben senin o tabaklarını yerim ya ne şekermiş. eti cinleri de yerim arada :))

prenses annesi dedi ki...

tekrar hoşgeldin diyelim o zaman. eti cin sevilmezmi yav.. kahveyle yenilir, kolayla, yenilir, çayla yenilir, hatta sadece suyla bile yenilir ;)

beyza dedi ki...

yeni bloğunla hoşgeldin canım. bende yeni yorum yaz mayı öğreniyorum ama bloglarınızı çoktandır takipteydim. belki okumuşsundur seni dokuztepeye sordum yeni blog açacağını ondan öğrendim yorumlarda.şimdide yemyeşildeniz bloğundan adresini görünce hemen bi uğradım sana.hoşçakal canım yeni yorumlarla yine uğrarım.

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun blogunuz, bende sessiz takipçilerinizdenim. bloğumda yok malesef.Yeniden bu blogun size mutluluklar getirmesi dileklerimle.

bırtutamkekik dedi ki...

hayırlı olsun yeni sayfanız:)
diğer bloğunuzdan haber alamıyordumm,bende diyorumm nerde bu kız:))yemyeşildeniz saolsun,yer vermiş sayfasında ki buluşturdu mevlam bizi yine...
hakkınızda hayırlısı:)
bekliyorum güzel paylaşımlarınızı...
takipteyim..
bende beklerim sayfama,bir fincan kahve eşliğinde hoş sohbetlere:)
muhabbetle...

Sihirli Kokosh dedi ki...

Seni gördüğüme ne sevindim bilemezsin.Bir ben var benden içeri tuğbayla mesajlaştık geçenlerde o söyledi kapatıyormuş bloğu dedi çok üzüldüm sonra anlattı başka açacak dedi.Valla yemyeşil denizin bloğunda gördüm de adresi geldim hemen canım bir daha haber vermeden kaybolma ortak arkadaş olmasa bulamazdım:(Yanlız tebrikler ismin içindeki ayrıntı ayrı bir hoşuma gitti.Hadi en güzel paylaşımlarına ve kombinlere devam öpücükler:)

F'emine'n Günlük dedi ki...

aaay ayy ayy kimleri dee görüyorummm buralardaaa :))) ne özlemişim yorumlarııı beeen :) hepinizii çokkk öperim ki beeen :)